divendres


TROBADA INTERCOMARCAL D'AULES D'ACOLLIDA

Aquest mes, els nostres alumnes nouvinguts han participat en una trobada intercomarcal d'alumnes d'aules d'acollida. Ha estat la culminació d'una activitat, "Ens escrivim", que fem durant el curs per mantenir correspondència amb alumnes de Tàrrega, Mollerussa i les Borges Blanques: han escrit una postal, una carta, un correu electrònic i, finalment, s'han conegut personalment i han compartit plegats una bona estona. La trobada ha estat tot un èxit, es van reunir 120 alumnes de diferents països.

Personalment, estic molt satisfeta amb la implicació dels nostres alumnes en aquesta activitat i amb la riquesa cultural que vam disfrutar. Ara, m'agradaria que un alumne que va arribar al nostre centre al mes de gener, el Màrius, us expliqués la seva vivència. Cristina Morell.

Abans de pujar a l'autocar
Foto de comiat a les Borges Blanques


EXCURSIÓ A LES BORGES BLANQUES
El dia 29 de maig vam fer una excursió amb la professora Cristina de català i 15 alumnes de l'aula d'acollida. Vam anar a les Borges Blanques i vam visitar el Museu de l'oli. Quan vam arribar, vaig esmorzar amb els meus amics, després vam entrar al museu en tres grups. Quan vam sortir vam anar al poliesportiu i vam fer un joc molt divertit. Jo havia de buscar la meva parella per parlar amb ella i conèixer-nos. Era una noia molt maca d'Ucraïna, té 13 anys i li agrada escoltar música. Després d'aquest joc, vam anar al Parc del Terrall i vam dinar i jugar a futbol. També vaig parlar amb les noies de Mollerussa, de Tàrrega i de les Borges. Abans de marxar vam fer unes fotos amb tots els alumnes i vam tornar a Bellpuig. A mi m'ha agradat molt aquesta sortida perquè vaig conèixer molta gent d'Ucraïna, de Romania, de Colòmbia,... i vaig parlar en català amb molts nois i noies. Màrius Pasca- 3rB

Aquí teniu una mostra de les parelles lingüístiques que vam fer:
     
  

Cap comentari: