dimarts


JORNADA DE PORTES OBERTES.
ALUMNES DE SISÈ

(1-04-2008)

Com cada any, s'obren les portes de l'IES per tal de donar la benvinguda als alumnes de 6è de Primària de les escoles de la nostra zona educativa. Cap a l'hora de dinar, i acompanyats dels respectius tutors, van anar arribant la setantena d'alumnes que l'any vinent començaran el 1r d'ESO a l'institut.
La nostra zona educativa és formada pel CEIP Valeri Serra i pel Col·legi del Carme de Bellpuig, i per les escoles de Vilanova de Bellpuig, Belianes, Preixana, els Omells de Na Gaia, Castellnou de Seana, Ivars d'Urgell i Barbens.

















Gràcies a la col·laboració de l'AMPA, van poder compartir el dinar amb els seus companys i amics que ja fan el primer d'ESO al centre aquest curs i després van poder visitar les instal·lacions del centre, tot comprovant també que les obres de construcció del nou centre educatiu ja estan en marxa.















Durant la tarda, van compartir jocs esportius coordinats pel Departament d'Educació Física de l'IES. Al vespre, fou el torn dels pares i mares, que varen ésser rebuts per la Direcció del centre per tal de conèixer les línies bàsiques de funcionament de l'institut.
Donem les gràcies als tutors de 6è per la seva col·laboració, a l'AMPA de l'IES i a tots els pares i mares que confien en la bona feina de l'IES Lo Pla d'Urgell. Fins al setembre!