dimarts


LES OBRES DEL NOU INSTITUT 
COMENCEN A BON RITME


façana principal




Les obres han començat amb el trasllat de l'aula prefabricada del pati de davant, on hi haurà una de les ales del nou centre, cap al pati posterior. També va procedir-se a la tala dels pins que, des de feia més de trenta anys, havien estat plantats pels professors i alumnes d'aleshores.
Les mesures de seguretat de les obres són controlades per una empresa especialitzada i independent de l'empresa constructora. Actualment, un mes i mig després de l'inici de les obres, ja s'està treballant en l'excavació dels fonaments dels dos blocs de què constarà el centre i també es preveu que durant l'estiu s'efectuï el condicionament del gimnàs. De manera que, a l'inici del proper curs, ja podrem estrenar un pavelló adequat i renovat.
El termini de construcció de l'obra és de 18 mesos. Confiem que els treballs puguin acabar en aquesta data per tal de procedir al trasllat i mudança cap al nou centre. Finalment, quedarà pendent l'enderroc del centre actual, tan estimat i de ple de records pels qui hi han passat i pels qui hi som.

façana posterior






La comunitat educativa del centre, representada en tots els seus sectors (professorat, alumnat, representants de l'AMPA i dels pares i mares, personal laboral i ajuntament de Bellpuig), expressa la seva joia i satisfacció per veure aquesta renovació total del centre que, sens dubte, permetrà la millora de les condicions de treball i estudi.
Aprofitem aquest moment per manifestar la nostra admiració pels homes i dones que, ara ja fa 38 anys, van fer possible que Bellpuig i comarca disposessin d'un centre educatiu de secundària. La seva visió de futur ha resultat cabdal, sense cap mena de dubte, per a la formació acadèmica i humana de generacions de joves i per a l'avanç social i econòmic de la nostra societat.
Tala dels pins de l'entrada principal:
Nova parada del bus a la cruïlla dels C/ Jacint Verdaguer amb C/ Francesc Macià:

Desmuntatge de l'aula prefabricada:


















Trasllat de l'aula prefabricada:
Muntatge de l'aula prefabricada:























Aula prefabricada col·locada a la pista posterior:

















Moviments de terres:























Muntatge de la grua:
























Adequació de l'escala d'emergència de l'ala sud: