dimarts


FONIX 2008

1r. Concurs d'Anglès Interescolar de Catalunya (maig 2008)
 
El concurs està organitzat per International House Barcelona i per la Fundació Catalana de l'Esplai, amb el patrocini de Mc Graw-Hill i Netlanguages i la col·laboració de El Periódico de Catalunya, i compta amb el suport de la Direcció General d'Innovació del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, com a activitat organitzada en el marc d'iniciatives socials d'accions d'entorn i d'activitats vers l'excel·lència i en el del Pla d'impuls de la llengua anglesa als centres educatius catalans.
El concurs és una iniciativa que pretén complementar els plans de millora de la llengua anglesa als centres educatius de Catalunya i s'organitza amb la finalitat d'estimular i motivar l'aprenentatge d'aquest idioma, atesa la seva importància a la societat actual. Els enunciats de les proves són preparats per un equip pedagògic de reconegut prestigi i consisteixen en una sèrie d'exercicis dins dels àmbits del vocabulari, comprensió lectora i expressió escrita, plantejats de forma distesa i dins d'un ambient de col·laboració, al llarg de tres fases.

El Departament d'Idioma de l'IES ha portat a terme la primera fase local del concurs en els propi centre educatiu i han estat escollits un representant de cada nivell educatiu d'ESO i de Batxillerat, els quals després han participat en una fase territorial a Lleida. Els seleccionats en aquesta fase passaran a la prova final.
MOLTA SORT A TOTES!
Noms d'esqu a dreta:
Alba Arqué – 2ESO, Clàudia Nadal - 3ESO, Gisela Nadal – 4ESO, Júlia Cots – 1ESO, Aida Garcia –1BTX, Gisela Gabernet –2BTX

A la prova final, celebrada el dia 31 de maig a Barcelona, la Júlia Cots ha aconseguit el primer lloc en la seva categoria. Enhorabona, campiona!!