dissabte

The Fonix 2009
Per segon cop es convoca el concurs organitzat per International House Barcelona i per la Fundació Catalana de l'Esplai. El concurs compta amb el suport de la Direcció General d'Innovació del Departament d'Educació de
la Generalitat de Catalunya, com a activitat organitzada en el marc d'iniciatives socials d'accions d'entorn i d'activitats vers l'excel·lència i en el del Pla d'impuls de la llengua anglesa als centres educatius catalans.

Com en l'edició anterior el Departament de Llengües Estrangeres del centre ha realitzat la primera fase local del concurs i s'ha escollit un representant de cada nivell educatiu d'ESO i de Batxillerat. Aquests alumnes han participat en la fase territorial de Lleida el dia 7 de març de 2009. L'alumna seleccionada per a la prova final va ser l'Aida Garcia Bòria de 2n de Batxillerat. En la fase final celebrada a Barcelona el dia 25 d'abril l'Aida va quedar en una molt bona posició. Des del Departament de Llengües Estrangeres felicitem a tots els participants.