dimarts


Trobada intercomarcal d'esports col·lectius a Agramunt 

27 de novembre

El divendres 27 de novembre per la tarda de les 15:00h fins a les 18:00h, la nostra Associació va participar en un trobada, pel segon cicle de l'ESO, organitzada pels Consells Esportius de l'Urgell i la Segarra entre tots els Instituts de les respectives comarques que formen part del Pla d'Esport a l'Escola que promou la Generalitat de Catalunya.

L'Associació va aportar una cinquantena d'alumnes de 3r i 4t d'ESO d'ambdós sexes per competir en els esports de futbol 7, bàsquet, handbol i voleibol. La Jornada va ser tot un èxit, tot i el poc temps de que es disposava i la gran quantitat d'esportistes que varen assistir, en total 6 instituts.



CROS COMARCAL - BELLVÍS

28 de novembre 

Com sempre que podem, amb els atletes de l'institut intentem participar en les diferents curses atlètiques que s'organitzen en la nostra comarca o en comarques veïnes. Aquest diumenge tocava el Cros de Bellvís, el qual va comptar amb una participació global d'uns 300 corredors de totes les edats i d'aquests 20 eren de la nostra Associació Esportiva, acompanyats pel monitor Sergi San Juan.

La classificació dels nostres atletes va ser la següent:

Infantil masculí: Aleix Atero (1r), Xavier Atero (2n) i Ivan Ruiz (5è).  
Infantil femení: Anna Gorgues (1r) i Núria Argilés (4t).

Cadet masculí: Xavier Serret (4t), Francesc Vidal (5è), Marc Galitó (6è),Albert Pasqual (8è) i Jordi Cunillera (9è).

Cadet femení: Dipti Gimeno (2n), Marina Armengol (3r), Olívia Guasch (11è), Mariona Benet (12è), Alba Alejandro (13è) i Ariadna Civico (14è).

Juvenil masculí: Martí Llanes (8è), Francesc Lluch (9è) i Pau Cots (10è). 
Juvenil femení: Anna Moncusí (6è).

Jaume Capdevila, coordinador de l'Associació Esportiva Institut Lo Pla d'Urgell – Bellpuig.